Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Tenis

Pod žarometi Aljaž Bedene, Kaja Juvan, Blaž Rola in Polona Hercog

Od danes do ponedeljka slovenska teniška smetana v Lukovici pri Domžalah.
Polona Hercog je na 45. mestu najvišje uvrščena slovenska igralka lestvice WTA. FOTO: CROPIX
Polona Hercog je na 45. mestu najvišje uvrščena slovenska igralka lestvice WTA. FOTO: CROPIX
6. 6. 2020 | 06:00
1:52
Ob pomanjkanju običajnega teniškega utripa na velikih in tradicionalnih turnirjih po svetu se bo od danes do ponedeljka v športnem parku Lukovica predstavila slovenska smetana te globalne panoge. Na dobrodelni prireditvi Mime Jaušovec se bosta pomerili vzhodna in zahodna selekcija.

Ker so si odpovedi velikih dogodkov v teniških arenah sledile kot v dolgi vrsti padajoče domine, so se ob odpravljanju ukrepov proti širjenju koronavirusa v posameznih državah lotili zanimivih projektov. Prav ob tem koncu tedna bo pod vodstvom Donne Vekić (24. na WTA) zanimiv turnir, tudi z legendarnima Goranom Ivaniševićem in Ivo Majoli, Novak Đoković, zdaj št. 1 svetovnega tenisa, bo čez dva tedna organiziral spektakel v Zadru.

Pri nas bomo imeli zanimiv dvoboj vzhoda z zahodom. Vrhunec prvega dne, danes predvidoma ne pred 18.30, bo predstava mešanih dvojic Aljaž Bedene/Kaja Juvan – Blaž Rola/Polona Hercog. Omenjena četverica se bo pomerila še v posamičnih dvobojih, torej Juvan – Hercog in Bedene – Rola, v ponedeljkovem zgodnjem popoldnevu, okrog 13.30. Sicer pa se bodo v Lukovici predstavili tudi Blaž Kavčič, Dalila Jakupović, Andreja Klepač, Nik Razboršek in drugi. Obenem bo na sporedu tudi zanimiva dražba športne opreme: denimo podpisanih dresov košarkarja Luke Dončića in nogometaša Lea Messija ter teniškega loparja Mime Jaušovec iz Wimbledona 1974.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine