Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Tenis

Po štirih urah in pol sta bili tekmici premočni

Na teniškem turnirju v Indian Welsu je Tamara Zidanšek v drugem kolu izgubila proti Hrvatici Petri Martić, Kaja Juvan pa proti Španki Sari Sorribes Tormo.
Kaja Juvan (levo) in Tamara Zidanšek sta v drugem kolu končali nastope na teniškem turnirju v Indian Wellsu. FOTO: Matej Družnik/Delo
Kaja Juvan (levo) in Tamara Zidanšek sta v drugem kolu končali nastope na teniškem turnirju v Indian Wellsu. FOTO: Matej Družnik/Delo
STA
13. 3. 2022 | 08:12
13. 3. 2022 | 08:14
1:29

Slovenska teniška igralka Kaja Juvan je izgubila dvoboj drugega kroga na turnirju WTA v Indian Wellsu z nagradnim skladom 7,8 milijona evrov. Slovenko je po dveh urah in pol premagala Španka Sara Sorribes Tormo s 3:6, 7:5, 6:3.

Juvanova, ki je v prvem krogu ugnala Francozinjo Oceane Dodin s 6:3, 6:3, se je skoraj 50 mest bolje uvrščeni tekmici z lestvice WTA dobro upirala. Dobila je uvodni niz s 6:3, nato pa je Španka prevzela pobudo in v uro dolgem drugem nizu slavila s 7:5 ter izenačila na 1:1, nato pa dobila še tretji niz s 6:3.

Njena naslednja tekmica bo rojakinja Paola Badosa, peta nosilka.

Slovenske teniške igralke so tako končale nastope na tem turnirju med posameznicami. Tudi Tamara Zidanšek, sicer 19. nosilka, je izgubila dvoboj drugega kroga, s 7:5 in 7:6 (6) jo je po dveh urah premagala Hrvatica Petra Martić.

Juvanova in Zidanškova sta zaslužili po 27.600 €.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine