Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Tenis

Novak Đoković: Morda sem jedel čevapčiče v prejšnjem življenju

Ta teden prinaša več športnih dogodkov, tudi odprto prvenstvo Republike Srbske v Banjaluki v BiH.
Novak Đoković se je na zadnjem turnirju v Monte Carlu hitro poslovil od svojih načrtov. FOTO: Valery Hache/AFP
Novak Đoković se je na zadnjem turnirju v Monte Carlu hitro poslovil od svojih načrtov. FOTO: Valery Hache/AFP
F. T.
18. 4. 2023 | 13:05
1:45

Ta teden prinaša več športnih dogodkov, tudi odprto prvenstvo Republike Srbske v Banjaluki v BiH, imenovano ATP 250 Srpska Open. Gre za močan teniški turnir, na katerem denimo nastopajo tudi Andrej Rubljov, Gael Monfils, Borna Ćorić, Stan Wawrinka in seveda – Novak Đoković.

Srbski teniški zvezdnik je prvi magnet za privržence tenisa v regiji, turnir bo zanesljivo dobro obiskan. Đokovićev tekmec v 2. kolu bo 18-letni Francoz Luc van Assche, sicer 87. igralec na svetu, dvoboj je začrtan za danes ob 10. uri. Đoković je pred nastopom v BiH odgovarjal na vprašanja novinarjev, zastavili so mu tudi zanimivo vprašanje o lokalni kulinarični posebnosti – banjaluških čevapčičih.

»Ali sem že poskusil banjaluške čevapčiče? Mogoče v prejšnjem življenju, ko sem še užival meso,« je odvrnil »Nole«. »S svojim načinom prehranjevanja sem zelo zadovoljen, priznam. Tudi tu se počutim odlično, vsi se trudijo ugoditi vsem na slehernem koraku, vsekakor se v Banjaluki ne počutim kot gost,« je dodal Đoković, ki se je odpovedal uživanju mesa pred približno sedmimi leti.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine