Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Tenis

Novak Đoković bo moral izpolniti nenavadno obljubo

Hrvaški teniški up Mili Poljičak se je pred mladinskim finalom pripravljal skupaj s srbskim zvezdnikom Novakom Đokovićem.
Novak Đoković je obljubil več stvari v primeru zmage v Wimbledonu. Travo je že poskusil, zdaj bo moral kupiti tudi kilogram sladoleda. FOTO: Adrian Dennis/AFP
Novak Đoković je obljubil več stvari v primeru zmage v Wimbledonu. Travo je že poskusil, zdaj bo moral kupiti tudi kilogram sladoleda. FOTO: Adrian Dennis/AFP
Š. R., STA
11. 7. 2022 | 18:45
11. 7. 2022 | 18:57
1:37

Mladi hrvaški tenisač Mili Poljičak se je pred mladinskim finalom pripravljal skupaj s srbskim zvezdnikom Novakom Đokovićem. Mladi splitski igralec je simuliral nekater igralce Avstralca Nicka Kyrgiosa, Đoković pa je mlademu Hrvatu delil pomembne nasvete pred mladinskim finalom. Glavna za medije pa je bila obljuba o kilogramu sladoleda.

image_alt
Zlata ribica v Wimbledonu razdelila tudi Ruse

Ta je bil poleti tako ali tako v ospredju. Igralca sta na treningu odigrala tudi nekaj pravih menjav žogic in se dogovorila, da je vsaka točka vredna kepico sladoleda. Časnik Jutranji list, ki o tem poroča, točnega izida sicer ni navedel, so pa tam novinarji zapisali, da je Poljičak Đokoviću po treningu dolgoval 16 kroglic.

image_alt
Moj mož ni anticepilec z naslovnice

Zdaj pa je dolžnik Đoković. Ta je na koncu treninga Hrvatu obljubil kilogram sladoleda, če oba zmagata. In prav to se je zgodilo. Hrvat je zmagal med mladinci, Đoković je v štirih nizih ugnal Avstralca. Ker obljuba dela dolg, Poljičak zdaj čaka obljubljeni sladoled, morda pa bo imel ob tej priložnost za še en trening z zmagovalcem Wimbledona.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine