Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Tenis

»Kadar nisem v zvezi, spim vsak teden z navijačicami«

Razvpiti avstralski teniški igralec Nick Kyrgios brez dlake na jeziku odgovarjal na vprašanja navijačev.
Nick Kyrgios se je pred kratkim razšel z rusko teniško igralko<strong> </strong>Ano Kalinskajo. FOTO: Pictures
Nick Kyrgios se je pred kratkim razšel z rusko teniško igralko<strong> </strong>Ano Kalinskajo. FOTO: Pictures
23. 5. 2020 | 11:49
1:57
Ljubljana – Avstralski teniški igralec Nick Kyrgios, ki ga kličejo tudi podli fant, dviguje prah tako na igriščih kot zunaj njih. Med karanteno, med katero se je kratkočasil tudi z igranjem računalniške igrice Fortnite, si je utrgal čas in odgovarjal na vprašanja navijačev. Kajpak v svojem slogu – brez dlake na jeziku.

Potem ko se je pred kratkim razšel z rusko teniško igralko Ano Kalinskajo, je predvsem njegove oboževalke zanimalo, zakaj sta šla narazen. »Kaj se je zgodilo? Nič. Preprosto nisva bila več za skupaj. A si deliva lepe spomine,« je odvrnil Kyrgios. Toda Ana Kalinskaja z njim ne deli enakega mnenja. »Ti nisi podli fant, ti si samo slab človek,« je – mimogrede – na družbenih omrežjih zapisala 21-letna Rusinja.

Sledilo je še bolj neposredno vprašanje: »Ali si že kdaj spal z navijačico?« Kyrgios, ki ta čas na lestvici ATP zaseda 40. mesto, ni dolgo odlašal z odgovorom. »Da. Če sem iskren, se to – kadar nisem v zvezi – dogaja tedensko,« je kot iz topa izstrelil 25-letni Avstralec.

Očitno tudi na igrišču hitro izgubi glavo. Ko je lani v pokalu Laver izgubil s švicarskim asom Rogerjem Federerjem, je krivdo za poraz pripisal lepemu dekletu na tribuni. »Ko sem jo zagledal, mi je v trenutku popustila zbranost,« je takrat zaupal Kyrgios. Ko je med tokratnim pogovorom z navijači beseda nanesla na tisti dvoboj, je v smehu dejal, da je razmišljal le o tem, kako bi lepotico povabil na pijačo.

 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine