Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Tenis

Đoković še bližje rekordu Samprasa

Đoković bo morda že šestič leto končal na prvem mestu, s čimer bi izenačil rekord Peta Samprasa.
Novak Đoković je bil uspešen v drugem krogu teniškega turnirja na Dunaju. S 7:6 in 6:3 je premagal Hrvata Borno Ćorića. FOTO: Helmut Fohringer/AFP
Novak Đoković je bil uspešen v drugem krogu teniškega turnirja na Dunaju. S 7:6 in 6:3 je premagal Hrvata Borno Ćorića. FOTO: Helmut Fohringer/AFP
STA, F. T.
28. 10. 2020 | 21:30
28. 10. 2020 | 21:58
1:16
Srbski teniški igralec Novak Đoković je bil uspešen v drugem krogu teniškega turnirja na Dunaju. S 7:6 in 6:3 je premagal Hrvata Borno Ćorića, s tem pa se še bolj približal prvemu mestu na računalniški lestvici tudi ob koncu sezone. Đoković bi že šestič leto končal na prvem mestu, s čimer bi izenačil rekord Peta Samprasa.


Kako se bo odločil Rafa Nadal?


Če se bo Španec Rafael Nadal, trenutno drugi igralec sveta, držal napovedi in od 8. do 14. novembra ne bo igral na turnirju ATP v Sofiji, si je Đoković to zagotovil že z današnjo zmago. Če pa bi turnir v avstrijski prestolnici dobil, pa več ne bi bilo prav nikakršnih dvomov.

V naslednjem krogu 1,5 milijonov evrov vrednega turnirja na Dunaju se bo 33-letni srbski teniški igralec pomeril z zmagovalcem dvoboja med Poljakom Hubertom Hurkaczom in Italijanom Lorenzom Sonegom.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine