Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Tenis

Đoković navdušen nad podvigom Elšnika in druščine

Teniški zvezdnik je med vožnjo v New Yorku spremljal nogometno dogajanje iz Beograda in uvrstitev Crvene zvezde v ligo prvakov.
Novak Đoković se je uvrstil v 3. kolo v New Yorku, ob tem pa se je razveselil nogometnega podviga ljubljenega kluba. FOTO: Charly Triballeau/AFP
Novak Đoković se je uvrstil v 3. kolo v New Yorku, ob tem pa se je razveselil nogometnega podviga ljubljenega kluba. FOTO: Charly Triballeau/AFP
S. U.
29. 8. 2024 | 12:59
29. 8. 2024 | 12:59
1:32

Uvrstitev nogometašev Crvene zvezde je med množico privržencev navdušila tudi teniškega zvezdnika Novaka Đokovića. Znano je, da ima rad nogomet ter da poleg rdeče-belih iz domačega Beograda občuduje tudi rdeče-črno moštvo iz Milana. Slednje ga je pogosteje razvajalo z uspehi, zato ga sleherni podvig Beograjčanov še posebej navdušil.

In tako je tudi novinarski konferenci na odprtem prvenstvu v ZDA, kjer se bo po zmagi proti rojaku Laslu Đereju v 3. kolu pomeril z avstralskim tekmecem Aleksejem Popirinom, razgrnil veselje ob podvigu Crvene zvezde, pri kateri je bil naš reprezentant Timi Max Elšnik med najboljšimi na igrišču.

»Ko sem se peljal na svoj teniški dvoboj, sem v avtu spremljal prenos tekme iz Beograda. Fantje si zaslužijo vse čestitke, želim jim, da uživajo v vrhunskih tekmah ter na polni 'Marakani'. Sam se bom potrudil, da si bom v živo ogledal vsaj eno tekmo,« je iz New Yorka sporočil Đoković.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine