Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Rokomet

Zormanov prvi veliki skalp. Lesjak: To je sporočilo. Dolenec: Dihamo kot eden

Odlična reprezentanca Uroša Zormana je na EP premagala tudi Norveško in vpisala kandidaturo za polfinale. V sredo s Švedsko. Bombač: Ostajamo na trdnih tleh.
Slovenci so prvič pod vodstvom Uroša Zormana premagali reprezentanco, ki sodi na evropski vrh. FOTO: Annegret Hilse /Reuters
Slovenci so prvič pod vodstvom Uroša Zormana premagali reprezentanco, ki sodi na evropski vrh. FOTO: Annegret Hilse /Reuters
16. 1. 2024 | 05:00
16. 1. 2024 | 09:01
7:37

V nadaljevanju preberite:

Nepričakovana slovenska pravljica na 16. evropskem prvenstvu v rokometu se nadaljuje. Reprezentanca Uroša Zormana je v Berlinu vpisala še tretjo zmago, najžlahtnejšo. Premagala je favorita skupine D Norveško z 28:27, osvojila prvo mesto v skupini D in si povečala možnosti za preboj v polfinale. Slovenci se bodo danes z vlakom preselili v Hamburg, tja pa v malhi prinesli pomembni dve točki. Jutri bodo začeli glavni del eura 2024, prva tekmica bo Švedska, zatem bodo sledile Portugalska, Nizozemska in Danska. 

Kaj so po tekmi povedali Zorman. Jure Dolenec, Urban Lesjak, Tilen Kodrin, Gašper Marguč, Dean Bombač, Kristjan Horžen in Miha Zarabec.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine