Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Rokomet

Ura resnice za Zormanove borce. Stavijo na moštveni duh ... In zlate rezerve

Rokometna reprezentanca Slovenije se bo nocoj spopadla z Norveško za dve točki v glavnem delu EP v Nemčiji. V Berlinu podpora veleposlanice in predsednice.
Slovenci verjamejo v nadaljevanje zmagovite zgodbe. FOTO: Annegret Hilse/Reuters
Slovenci verjamejo v nadaljevanje zmagovite zgodbe. FOTO: Annegret Hilse/Reuters
15. 1. 2024 | 05:00
0:29

V nadaljevanju preberite:

Po petih dneh se je odprlo nebo nad Berlinom, na Alexanderplatzu pa se je prvič v celoti prikazal prej v megli skriti TV-stolp. Vidi se iz hotela, kjer so nastanjeni slovenski rokometaši. Tudi njim so se po zmagi proti Ferskim otokom in Poljski razjasnila obzorja. Osnovni cilj je s prebojem v glavni del 16. evropskega prvenstva izpolnjen, toda apetiti so se povečali. Vse bolj samozavestna reprezentanca Uroša Zormana želi danes (20.30) streti še norveški oreh in se vključiti v boj za kolajne.

Slovenska reprezentanca se je pred sinočnjim treningom v hotelu pod omenjenim stolpom na osrednjem trgu udeležila nemško-slovenske slovesnosti, ki sta jo organizirala slovensko veleposlaništvo v Berlinu in Rokometna zveza Slovenije s predsednikom Borom Rozmanom. Srečo sta jim zaželeli ambasadorka Ana Polak Petrič in predsednica republike Nataša Pirc Musar, ki se bosta v družbi predsednika OKS Franja Bobinca udeležila današnje tekme v Mercedes-Benz Areni.

Kaj so pred tekmo povedali igralci iz »drugega plana«, Matic Suholežnik, Jernej Drobež, Domen Novak in Urban Lesjak?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine