Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Rokomet

Zorman in njegovi borci začeli misijo: prva postaja Berlin, končna Pariz

Slovenci so zavihali rokave pred evropskim prvenstvom, selektor marca želi stoodstotnega Blaža Janca. Aleks Vlah v Berlinu računa na podporo navijačev.
Selektor Uroš Zorman je s fanti začel misijo euro 2024. FOTO: Blaž Samec
Selektor Uroš Zorman je s fanti začel misijo euro 2024. FOTO: Blaž Samec
26. 12. 2023 | 18:02
26. 12. 2023 | 18:29
4:59

V nadaljevanju preberite:

Na državni praznik so slovenski rokometaši začeli priprave na evropsko prvenstvo. Kot samostojna reprezentanca so doslej osvojili dve kolajni in trikrat nastopili na OI, v Nemčiji pa bodo potrebovali predvsem enotnost, s katero bodo morali nadomestiti odsotnost dveh zvezdnikov Barcelone.

Selektor Uroš Zorman je bil vsaj na videz zelo miren pred svojim drugim velikim tekmovanjem. Igralcem je dal dogovorjenih 15 minut, da so med ogrevanjem pokramljali s sedmo silo, ob 11. uri pa zapiskal in fante zbral na sredini igrišča. »Rad bi, da vsi ostanemo zdravi. Verjamem, da tisti, ki so bili prosti nekaj dni več, niso sedeli križemrok, ampak kaj naredili zase. Ne moremo začenjati iz ničle, ker nimamo časa,« je povedal Zorman, ki je opravil domačo nalogo in že analiziral tekmece.

Kaj sta ob začetku priprav za evropsko prvenstvo povedala Zorman in igralec Aleks Vlah? Zakaj v Nemčiji ne bo Blaža Janca in kdo bo zapolnil njegovo praznino? Zakaj je bilo na prvem treningu 19 in ne 21 rokometašev? Kakšna so pričakovanja in kakšni cilji? Oglejte si fotogalerijo s prvega treninga in video ob prihodu reprezentantov v dvorano Golovec ...

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine