Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Rokomet

Zorman, hiti počasi in organiziraj zadnji ples v Zagrebu

Slovenski rokometni reprezentanci se obeta precejšnja pomladitev, ampak januarski izziv je preveč mikaven za čisti rez, za katerega bo čas na euru 2026.
Domen Makuc se vrača po poškodbi. FOTO: Andrzej Grygiel/Reuters
Domen Makuc se vrača po poškodbi. FOTO: Andrzej Grygiel/Reuters
24. 10. 2024 | 18:00
24. 10. 2024 | 19:25
3:39

V nadaljevanju preberite:

Seveda ima prav Uroš Zorman, ko pravi, da je po olimpijskih igrah najboljši čas za pomladitev reprezentance. Tako so se odločile mnoge ekipe, ne nazadnje sta rokometu v slovo pomagala največja zvezdnika tega stoletja Nikola Karabatić in Mikkel Hansen. Ampak vsaka stvar ima svoj – ampak.

Ko se je našim fantom v Parizu 2024 dvakrat za gol izmuznila kolajna, so se jim razbile sanje. Mnogi so zatrjevali, da je to zadnje, kar so storili v dresu z državnim grbom. Toda nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha.

Če bo Slovenija januarja na SP 2025 uspešna, bo v zagrebški Areni igrala vse do polfinala. Samo zamislite si spektakel, če bi se v njem za finalno vstopnico v Oslu pomerila s Hrvaško.

Kdo razmišlja, da bi končal reprezentančno pot in kdo bodo glavni stebri prihodnost, kdo najbolj glasno trka na vrata? Kakšna je razlika med moško in žensko reprezentanco?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine