Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Rokomet

Trimo slavi; Janc: Prve ne pozabiš nikoli; Zorman: Trebnje si zasluži dvorano

Po 40 letih prva lovorika v Trimovi vitrini, v finalu pokala RZS padel Slovenj Gradec. MVP Vid Miklavec še verjame v dvojno krono. Zgledna organizacija F4.
Na svoj račun je prišla tudi maskota. FOTO: Blaž Samec
Na svoj račun je prišla tudi maskota. FOTO: Blaž Samec
7. 4. 2024 | 12:14
7. 4. 2024 | 18:45
6:30

V nadaljevanju preberite:

Od leta 1983, ko so ustavili RK Trimo, je Trebnje eden od osrednjih valilnic talentov, njegovi biseri so brata Sebastian in Staš Skube, Miha Zarabec in Klemen Ferlin. Toda nihče so omenjenih v domačem kraju ni osvojil lovorike. To je uspelo njihovim naslednikom, ki so v finalu sklepnega turnirja pokala Slovenije premagali Slovenj Gradec in poskrbeli, da je bil rokometni praznik v OŠ Trebnje popoln.

Vse čestitke prirediteljem na čelu s predsednikom kluba Antonom Jancem. Pripravili so zares zavidanja vreden F4. Precej dotrajana šolska telovadnica je doživela stilsko preobrazbo in bila podobna prizorišču lige prvakov. Profesionalna igralna podlaga, LED-prikazovalniki; pa Mažorete Trebnje, plesna skupina Vision dance team, godba, izvirna izvedba himne, nagradne igre, razigran je bil levček, klubska maskota. Gledalci so dobesedno viseli s stropa. Zunaj velik šotor s kulinariko in prenos na velikem zaslonu za vse, ki niso prišli do vstopnice ... Na koncu pa še prva – »kanta« ...

Kaj so v Trebnjem povedali Janc, trener Uroš Zorman in MVP Vid Milavec? Kje se je zataknilo pri obnovi dvorane? Oglejte si fotogalerijo. 

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine