Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Rokomet

Slovan v ligi prvakov v polnih Stožicah? Uroš Zorman: Dovoljeno je sanjati

Uroš Zorman bo po koncu OI prevzel svoj domači klub Slovan, ki želi v štirih letih pokoriti Slovenijo in resno potrkati na evropska vrata. Mnoge okrepitve.
Uroš Zorman bo najprej vodil Slovenijo na OI, potem bo prevzel ekipo Slovana. FOTO: Blaž Samec
Uroš Zorman bo najprej vodil Slovenijo na OI, potem bo prevzel ekipo Slovana. FOTO: Blaž Samec
19. 6. 2024 | 11:00
7:24

V nadaljevanju preberite:

Rokometna Ljubljana se prebuja, po Krimu Mercatorju naj bi glavno mesto dobilo tudi močnega Slovana. Za obema zgodbama stoji ljubljanska mestna občina in osebno župan Zoran Janković. Zanj ne bo dovolj nič manj kot liga prvakov v Stožicah tako v ženski kot moški konkurenci. Težka naloga za njegovega izbranca na klopi tradicionalnega kolektiva s Kodeljevega Uroša Zormana. Takoj ko bo z reprezentanco končal olimpijski nastop, bo zavihal rokave in se lotil štiriletnega projekta, ki že dobiva obrise. Okrepitve, ki jih v teh dneh oznanjajo Slovanovci, nakazujejo, da bodo resni kandidati za osvojitev naslova slovenskega prvaka že v prihajajoči sezoni. Zorman se veseli izziva v svojem klubu ...

Kaj je v intervjuju za Delo povedal Uroš Zorman, kdo vse prihaja na Kodeljevo, kako trener gleda na celjsko-ljubljansko rokometno rivalstvo? Ali bo Ljubljana prepoznala novo zgodbo?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine