Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Rokomet

Slabi rezultati odnesli Čotarja

Koprski rokometni prvoligaš se je po petih tekmah nove sezone razšel z nekdanjim pomočnikom selektorja Bojanom Čotarjem. Usoden domači poraz s Korošci.
Bojan Čotar ni več trener Kopra. FOTO: Mavric Pivk
Bojan Čotar ni več trener Kopra. FOTO: Mavric Pivk
11. 10. 2022 | 21:44
11. 10. 2022 | 21:44
1:50

Bojan Čotar ni več trener rokometašev Kopra. Slabi rezultati so botrovali slovesu nekdanjega pomočnika članske reprezentance.

»Rokometno društvo Koper sporoča, da smo se s trenerjem prve ekipe Bojanom Čotarjem dogovorili za prekinitev sodelovanja. Bojanu se zahvaljujemo za strokovnost, vložen čas in energijo, ter mu v nadaljevanju trenerske poti želimo vse dobro. Vodenje in trenažni proces članske ekipe bodo do nadaljnjega prevzeli pomočniki,« so sporočili iz kluba.

Bojan Čotar je bil pet let pomočnik Borisu Deniču. FOTO: Aleš Černivec
Bojan Čotar je bil pet let pomočnik Borisu Deniču. FOTO: Aleš Černivec

Predsednik obalnega prvoligaša Nejc Poklar je ob tem dodal: »Bojanu se v imenu celotnega društva zahvaljujem za opravljeno delo v Kopru. Vsekakor gre za izjemnega človeka in vrhunskega rokometnega strokovnjaka. Žal pa smo se zaradi letošnji rezultatov in položaja na lestvici odločili za prekinitev sodelovanja. Bojanu želimo vso srečo v prihodnosti. Sami pa bomo morali še marsikaj spremeniti, da bomo začeli dosegati rezultate, za katere še vedno verjamem, da smo jih sposobni.«

Koprčani, nasledniki Cimosa, ki je bil prvak leta 2011, so po petih kolih lige NLB z eno samo točko zadnji na lestvici skupaj s Krškim. Nazadnje so doma izgubili s Slovenj Gradcem.

Lestvico zagotavlja SofaScore

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine