Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Rokomet

Sanje so dovoljene, vsaj en dan tudi o polfinalu

Naše rokometašice na EP jutri proti Hrvaški, zmaga odpira vrata zaključnih bojev. Dragan Adžić: Nov dan D, to bo finale. Ljubljančanke vabijo na spektakel.
UvrstitveSloRokomet JPG
UvrstitveSloRokomet JPG
9. 11. 2022 | 18:41
9. 11. 2022 | 18:59
5:34

V nadaljevanju preberite:

Isto evropsko prvenstvo, nova zgodba. Slovenske rokometašice so se po veliki zmagi proti Srbiji s 27:24 v Celju iz Rimskih Toplic preselile v Ljubljano, kjer jih jutri ob 18. uri čaka še en t. i. balkanski derbi proti Hrvaški, bronasti z zadnjega eura na Danskem. Reprezentanca je v glavno mesto prenesla dve točki in ima vsaj teoretično še vse možnosti tudi za preboj v polfinale.

Slovenija se je prvič po letu 2004, ko je bila na Madžarskem deveta, prebila v drugi del EP in že zdaj je jasno, da bo to njena najboljša uvrstitev od tedaj. Blizu je tudi izboljšanje najboljšega rezultata na velikih tekmovanjih, 8. mesta s SP 2003 na Hrvaškem. Zmaga proti Hrvaški pa bi odprla vrata zares odmevnemu dosežku, česar se v slovenskem taboru dobro zavedajo.

Kaj so povedali selektor Dragan Adžić ter tri Ljubljančanke Nina Zulić, Nina Žabjek in Branka Zec? Kako komentirajo obtožbe Srbije o skrivnih posnetkih ... 

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine