Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Rokomet

Solze po porazu z Barcelono povedo vse, ti fantje imajo zmagovalno miselnost

Trener Celja Pivovarne Laško Alem Toskić sezono končuje z dvojno krono. Od fantov ne moreš zahtevati več, kot daješ sam. Igralci odhajajo, bazen se prazni.
Alem Toskić ohranja pristen odnos z navijači. FOTO: Jure Eržen
Alem Toskić ohranja pristen odnos z navijači. FOTO: Jure Eržen
24. 5. 2023 | 18:40
25. 5. 2023 | 20:48
9:32

V nadaljevanju preberite:

V soboto bo v slovenjgraški športni dvorani veselo. Rokometaši Celja Pivovarne Laško pa bodo prejeli pokal za 26. naslov državnih prvakov. Sezono 2022/23 bodo prvič po letu 2018 končali z dvojno krono, v spominu bo ostala po meteorskem vzponu Aleksa Vlaha v ligi prvakov in reprezentanci, najbolj zaslužen za vrnitev šampionskih časov v Zlatorog pa je trener Alem Toskić, ki je iz fantov izvlekel maksimum.

»Še tretjič bom v Celju začenjal praktično iz ničle. Če bi zadržali vse igralce, sem prepričan, da bi bili enakovredni vsem tekmecem v ligi prvakov, ki bi prišli v Zlatorog. Ta ekipa je pokazala značaj, ima željo, ima voljo. Sprejela je zmagovalno miselnost. Fantje so jokali, ko so v zadnjih minutah zapravili zmago proti Barceloni, to pove vse o njih. Škoda, veliko jih odhaja, veliko je domačih igralcev, kar me še posebej boli, ampak takšna je situacija,« je eden od njegovih odgovorov v intervjuju za Delo.

Kaj je 41-letni srbski strokovnjak povedal o svoji družini, vrstniškem nasilju, pokolu v Beogradu? Ali v soboto pričakuje presenečenje? Kakšen je njegov odnos z navijači?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine