Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Pariz 2024

Ni bila lahka odločitev, a boljšega konca si Barbara Lazović ne bi mogla želeti

Barbara Lazović bo na olimpijskih igrah v Parizu odigrala zadnje tekme v bogati karieri. Liga prvakinj se ji je izmuznila. V Francijo ne gredo kot turistke.
Barbara Lazović je pred dvema letoma dočakala tudi domače evropsko prvenstvo. Foto Jure Makovec/AFP
Barbara Lazović je pred dvema letoma dočakala tudi domače evropsko prvenstvo. Foto Jure Makovec/AFP
20. 7. 2024 | 05:00
20. 7. 2024 | 07:44
6:39

V nadaljevanju preberite:

Barbara Lazović, prej Varlec, odšteva zadnje tedne svoje bogate rokometne kariere. S 107 nastopi za reprezentanco je levoroka strelka osma na večni lestvici, s 324 goli sedma. Da bo njen nastop na olimpijskih igrah zadnji za Slovenijo, smo vedeli ali vsaj lahko sklepali, pred kratkim pa se je odločila, da ne bo podaljšala pogodbe s Krimom Mercatorjem, kar pomeni, da bo Brežičanka v Parizu odigrala zadnje tekme v rokometni karieri. Upa, da jih bo več kot pet, saj bi to pomenilo, da se bo ekipa Dragana Adžića uvrstila v izločilne boje. Lazovićeva in soigralke bodo krstno tekmo na igrah pod petimi krogi odigrale v četrtek ob 9. uri zjutraj proti Danski. V Francijo bodo odpotovale danes popoldne.

Kaj je v intervjuju za Delo povedala Brežičanka? Bo njen sin Luka prišel v Pariz? Bo njen mož prav tako končal kariero? Kaj si obeta od labodjega speva, kako komentira tri poraze v pripravah na vrhunec kariere? Kaj bo počela po koncu kariere, se bo posvetila družinski tradiciji, vinogradništvu? 

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine