Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Zvezdnik Manchester Uniteda v hudih težavah

Manchester United je suspendiral napadalca Masona Greenwooda, ki naj bi pretepel partnerico. Nekaj po 19. uri je policija potrdila, da je prišlo do aretacije.
Na zvočnih posnetkih, ki jih je objavila Harriet Robson, je bilo mogoče slišati tudi obrise spolnega nasilja. FOTO: Phil Noble/Reuters
Na zvočnih posnetkih, ki jih je objavila Harriet Robson, je bilo mogoče slišati tudi obrise spolnega nasilja. FOTO: Phil Noble/Reuters
30. 1. 2022 | 17:00
30. 1. 2022 | 19:45
1:45

Potem ko so se na spletu pojavile fotografije okrvavljenega dekleta angleškega nogometaša Masona Greenwooda, je manchestrska policija v izjavi za javnost dejala, da preiskuje vse okoliščine dogodka. »Za vse, ki želijo vedeti, kaj z mano zares počne Mason Greenwood,« je na instagramu svojo močno okrvavljeno fotografijo objavila Harriet Robson.

Videoposnetek, fotografije in zvočni posnetek so medtem že izginili z njenega profila. Pri Manchester Unitedu so se že odzvali z besedami, da »nasprotujejo vsakršni obliki nasilja«, do konca preiskave pa da dogodkov ne nameravajo komentirati. Greenwood je do nadaljnjega suspendiran. Policija je nekaj po 19. uri potrdila, da je zaradi suma spolnega nasilja in fizičnega napada aretirala 20-letnega moškega. 

Dvajsetletni produkt klubske šole ga je močno polomil že pred dobrim letom, ko je z reprezentančnim kolegom Philom Fodnom v hotelu med reprezentančno akcijo gostil dve dekleti. Na obtožbe se Greenwood še ni odzval, napadalec, ki je za člansko ekipo Uniteda debitiral marca 2019, je februarja lani podpisal štiriletno pogodbo.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine