Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Zlatanove modrosti tudi za LeBrona Jamesa

Švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović je zvezdniku NBA sporočil, da naj raje dela tisto, kar najbolje zna.
Milan je imel včeraj kar precej težav, da je izločil Crveno zvezdo v evropski ligi, manj težav pa ima njegov zvezdnik Zlatan Ibrahimović pri izražanju tega, kar misli. FOTO: Tiziana Fabi/AFP
Milan je imel včeraj kar precej težav, da je izločil Crveno zvezdo v evropski ligi, manj težav pa ima njegov zvezdnik Zlatan Ibrahimović pri izražanju tega, kar misli. FOTO: Tiziana Fabi/AFP
G. N.
26. 2. 2021 | 08:40
1:42
Kjer je dim, tam je Zlatan Ibrahimović. Švedski nogometni zvezdnik je znan po tem, da pove, kar misli. In pogosto zadene žebljico na glavico. V pogovoru za televizijski program Discovery Channel je tako brez pomisleka pred Lionela Messija in Cristiana Ronalda postavil brazilskega Ronalda, ki je bil vedno Ibrahimovićev vzornik.

»Zame je najboljši Ronaldo, Fenomen. Ronaldo je nogomet. Njegovo gibanje ... On je najboljši v zgodovini,« je bil kratek in jedrnat neuničljivi Milanov strelec, ki bo 3. oktobra dopolnil že 40 let, a je še vedno eden od najboljših napadalcev v italijanskem nogometnem prvenstvu. Ošvrknil je mlade igralce, ki da so zahvaljujoč družbenim omrežjem slavni že po »petih minutah«. O sebi pravi, da je vesel, ker izhaja iz stare šole in da mu je všeč, kaj vse je moral narediti, da je postal zvezdnik.

Ibrahimović se je dotaknil tudi košarkarskega zvezdnika LeBrona Jamesa in njegov aktivizem.

»V tem, kar počne, je izjemen. Toda ni mi všeč, da se ljudje z vplivom podajajo v politiko. Držim se pravila, da delaš tisto, v čemer si dober. In se drži tega. Igram nogomet, ker sem dober v nogometu. Napaka je, ker se ljudje s stausom začnejo ukvarjati s politiko, ko so postali slavni,« je bil brez dlake na jeziku Ibrahimović.
 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine