Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Z všečkom nakazal, kam ga vleče

Enemu najbolj vročih nogometašev Judu Bellinghamu je bila po zmagi Liverpoola proti Manchester Unitedu s 7:0 všeč fotografija Trenta Alexandra-Arnolda.
Jude Bellingham blesti v dresu Borussie. FOTO: Wolfgang Rattay/ Reuters
Jude Bellingham blesti v dresu Borussie. FOTO: Wolfgang Rattay/ Reuters
P. Z.
6. 3. 2023 | 11:43
6. 3. 2023 | 11:45
1:31

V Angliji bo še dolgo odmevala neverjetna zmaga Liverpoola proti Manchester Unitedu, ki je po 0:7 doživel najhujši poraz v 92 letih, navijači rdečih pa so ob tem dobili še en spodbuden namig. 

image_alt
Šeško utišal Dunaj in sporočil Keku: Vrnil sem se!

Ko je domači branilec Trent Alexander-Arnold po tekmi na instagramu objavil fotografijo ob znamenitem izhodu na štadion, kjer je napis This is Anfield, je objavo všečkal tudi Jude Bellingham, mladi angleški zvezdnik in eden najbolj vročih igralcev na trgu.

Njegova zgodba v Borussii iz Dortmunda se končuje, zanj pa se poleg Liverpoola zanima tudi Manchester United. Da je bila 19-letnemu Bellingamu, ki je zablestel na SP v Katarju, všeč fotografija, bi lahko bi znak, da ga bolj vleče k ekipi Jürgena Kloppa kot na Old Trafford.

Bellinghama sicer povezujejo tudi z Manchester Cityjem in Real Madridom. Njegova vrednost je po Transfermarktu 110 milijonov evrov. Pred njim so samo Kylian Mbappe (180 mio €), Erling Haaland (170) in Vinicius Junior (120).

Jude Bellingham se je izkazal na SP v Katarju. FOTO: Kai Pfaffenbach/Reuters
Jude Bellingham se je izkazal na SP v Katarju. FOTO: Kai Pfaffenbach/Reuters

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine