Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Z nabrušenimi »Grki« in poškodovanim Šeškom po nove podvige

Slovenska reprezentanca brez Jana Oblaka in z načetim Benjaminom Šeškom pričakuje pomembni tekmi s Finsko in Dansko. Stožice bodo proti Danski razprodane.
Matjaž Kek je bil na Brdu dobre volje, a hkrati ni želel razkriti ne imena nadomestnega vratarja in ne imena kapetana. FOTO: Jože Suhadolnik
Matjaž Kek je bil na Brdu dobre volje, a hkrati ni želel razkriti ne imena nadomestnega vratarja in ne imena kapetana. FOTO: Jože Suhadolnik
7. 6. 2023 | 17:00
7. 6. 2023 | 17:40
5:43

V nadaljevanju preberite:

Izbrana vrsta selektorja Matjaža Keka se je na Brdu pri Kranju zbrala pred zelo pomembnim junijskim kvalifikacijskim ciklom, v katerem bo treba graditi na jesenskih šestih točkah. Najprej neugodna Finska v gosteh, nato pa še Danska v razprodanih Stožicah sta izziva, proti katerima se Slovenija podaja oslabljena, a prepričana v pozitiven rezultat. »Nogomet je zanimiv zato, ker lahko rušimo napovedi in premagujemo favorite,« je jasen Kek.

Na Brdo ni dopotoval kapetan Jan Oblak, že nekaj časa je jasno, da je poškodba vratu prehuda. Oddaljila ga je od prve ekipe madridskega Atletica, še vedno je v zraku vprašanje operacije in predvsem trajanja okrevanja. Kdaj bi se kapetan lahko vrnil v reprezentanco?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine