Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Mariboru z Jojom nihče ne more do živega

Na spektakularni predstavitvi Josipa Iličića kot novega člana NK Maribor ni manjkalo navdušenja in aplavzov
Mariborski Europark so napolnili navijači Maribora. Prišel je njihov ljubljenec št. 1 – Josip Iličić. FOTO: Marko Pigac/MP Produkcija
Mariborski Europark so napolnili navijači Maribora. Prišel je njihov ljubljenec št. 1 – Josip Iličić. FOTO: Marko Pigac/MP Produkcija
5. 10. 2022 | 19:35
5. 10. 2022 | 19:37
5:24

V nadaljevanju preberite:

Zadnje desetletje najboljši slovenski nogometaš Josip Iličić se je po 12 letih vrnil v 1. SNL in k vijoličnim, pri katerih je poleti 2010 v slabih dveh mesecih postal junak in najbolj dragoceni eksponat športnega direktorja Zlatka Zahovića. Igralsko kariero v vijoličnem dresu s št. 72 bo zdaj 34-letni Jojo sklenil poleti 2025.

»Obstajal je le en klub, v katerega bi se vrnil. To je bil NK Maribor,« je takoj pogrel vijolična srca nesporni stari in novi ljubljenec navijačev. Z vsako mislijo jih je še bolj podžigal.

Iličićev prihod velja iz športnega vidika še nekoliko vzeti z rezervo, dokler ne bo jasno, v kakšnem stanju je Kranjčan, ki se je zadnja leta boril tudi z zahrbtno boleznijo, depresijo.

»Na srečo nisem imel velikih poškodb. Verjamem, da se bom dokaj hitro vrnil v ritem, en del priprav sem že opravil v Italiji. Nisem povsem na začetku, a potrebujem še nekaj časa, želim si biti stoodstotno nared. Nerad prehitevam, a želim nadaljevati, kar sem začel pred 12 leti,« je bil zares že dolgo ne tako zgovoren, vesel, odkrit in bister. Navijačem ni dal druge možnosti, kot da se veselijo.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine