Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Veliki celjski pok, Albert Riera se je vrnil

Pri nogometnem prvaku so pred torkovo povratno tekmo 2. kola kvalifikacij za ligo prvakov proti Slovanu odpustili šampionskega trenerja Damirja Krznarja.
Damir Krznar (desno) ni več trener Celja, zamenjal ga je Albert Riera (levo).  FOTO: Marko Pigac/mp Produkcija/pigac.si
Damir Krznar (desno) ni več trener Celja, zamenjal ga je Albert Riera (levo).  FOTO: Marko Pigac/mp Produkcija/pigac.si
Š. R.
28. 7. 2024 | 14:00
28. 7. 2024 | 14:08
1:26

Albert Riera se je vrnil v slovenski klubski nogomet. Damir Krznar je že bviši trener Celja, Riera je novi, stari, je na spletni strani potrdil slovenski prvak. Po bankrotu Bordeauxa so Celjani takoj navezali stike s Špancem in ga prepričali, da bo že v torek v Bratislavi proti Slovanu vodil moštvo v povratni tekmi 2. kola kvalifikacij za ligo prvakov.

Celjski voditelji so danes opravili pogovore s Krznarjem, ki je v Celju lanskega oktobra nasledil prav Riero, in se z njim ter njegovimi pomočniki sporazumno razšli. Riera naj bi že danes opravil prvi trening.

Vodenje članske ekipe NK Celje je Krznar prevzel 11. oktobra lani in nanizal osem zmag v prvih desetih prvoligaških obračunih. Hrvaški strateg je moštvo uspešno vodil v spomladanskem delu in se 28. aprila, po zmagi nad Olimpijo z 1:0, v zgodovino kluba zapisal kot drugi trener z naslovom državnega prvaka.

Celjani so v prvi tekmi s Slovanom igrali 1:1, potem ko so imeli več kot uro igralca več in zapravili vrsto priložnosti.

 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine