Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Riera začel, Krznar dokončal – Celje ima drugo šampionsko zvezdico

Nogomet: Celjani drugič v klubski zgodovini do naslova državnih prvakov – Krznar čestital tudi Rieri in razkril načrte v poletnem prestopnem roku
Celjska sezona 2023/24 je dobila šampionski epilog. Foto Blaž Samec
Celjska sezona 2023/24 je dobila šampionski epilog. Foto Blaž Samec
28. 4. 2024 | 18:00
28. 4. 2024 | 20:06
5:16

V nadaljevanju preberite:

Nogometaši Celja so prišli prek ciljne črte, pred lepo polnimi tribunami domačega štadiona so na derbiju 33. kola 1. SNL z 1:0 premagali Olimpijo in tri tekme pred koncem potrdili drugi naslov državnih prvakov. V knežjem mestu počasi že razmišljajo o Evropi, Ljubljančane do zaključka sezone čaka krčevit boj za drugo mesto z Mariborom.

V spomladanskem delu državnega nogometnega prvenstva Celjani niso bili vedno prepričljivi, z nekaj nepričakovanimi spodrsljaji so pri domačih navijačih zbudili rahel občutek nelagodja pred finišem državnega prvenstva, na derbiju z Olimpijo pa so pokazali šampionsko podobo. S trdo in disciplinirano igro so onemogočali napade Ljubljančanov in prežali na svoje priložnosti, eno redkih je z atraktivnim zadetkom pod prečko z roba kazenskega prostora v drugem polčasu izkoristil tokrat zelo razpoloženi Jegor Prucev in poskrbel, da je zmaga z 1:0 ostala v knežjem mestu.

Kaj Celje še čaka pred začetkom kvalifikacij za ligo prvakov? Kaj so povedali po osvojitvi državnega naslova? Kakšni so prestopni cilji v knežjem mestu? Preberite v nadaljevanju.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine