Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Murska Sobota ali Ljubljana? Vem, kje bi pričakal prvaka jaz

Slovenski selektor Matjaž Kek o finišu klubske sezone pri nas in prihajajočem izzivu za Slovenijo v dvobojih s Švedsko, Norveško in Srbijo.
Matjaž Kek pozorno spremlja končnico slovenskega prvenstva in razmišlja o velikem junijskem izzivu reprezentance Slovenije. FOTO: Jože Suhadolnik
Matjaž Kek pozorno spremlja končnico slovenskega prvenstva in razmišlja o velikem junijskem izzivu reprezentance Slovenije. FOTO: Jože Suhadolnik
21. 5. 2022 | 08:35
21. 5. 2022 | 09:55
10:51

V nadaljevanju preberite:

S slovenskim selektorjem Matjažem Kekom smo govorili o vrhuncu bojev za naslov najboljšega v 1. SNL. Matjaž Kek ve, kam bi odnesel pokal za prvaka sam, o tem, kam naj gre predsednik NZS Radenko Mijatović (v Mursko Soboto ali Ljubljano), pa je treba vprašati slednjega. Preberite, kaj meni o presenečenjih v ligi slovenski selektor in kako obravnava Maribor, Koper, Bravo, Muro, Radomlje in Olimpijo.

Matjaž Kek je odgovoril tudi na številna vprašanja o slovenski reprezentanci, ki jo med 2. in 12. junijem čakajo štiri tekme v Uefini ligi narodov, njeni tekmeci pa bodo Švedska, Srbija (2x) in Norveška. Kako so pripravljeni naši napadalci, kako bo izgledal seznam reprezentantov in kaj si misli Kek o izjavi, ki jo je nedavno podal trener Liverpoola Jürgen Klopp?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine