Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Stolica ni več trener Olimpije

Po le dobrem mesecu in pol je NK Olimpija sporočila, da Stolica ni več njihov trener. Na četrtkovi tekmi bo tako Olimpijo vodil dosedanji prvi pomočnik Aleksandar Linta.
Predsednik NK Olimpija Milan Mandarić in Stolica sta prekinila sodelovanje. Foto: Roman Šipić/Delo
Predsednik NK Olimpija Milan Mandarić in Stolica sta prekinila sodelovanje. Foto: Roman Šipić/Delo
P. A.
31. 7. 2018 | 14:15
31. 7. 2018 | 15:34
2:15
Ljubljana – Predsednik Olimpije in sedaj že nekdanji trener Stolica sta sporazumno prekinila pogodbo. Kot so zapisali na spletni strani ljubljanskega kluba, sta Stolica in Mandarić ugotovila, da obstajajo številni nesporazumi.

S prekinitvijo sodelovanja med Olimpijo in srbskim nogometnim strategom je bila narejena usluga navijačem, ki s Stolico niso bili v najboljših odnosih. Stolica je ekipo zeleno-belih zapustil po le petih tekmah, v katerih je zabeležil zmago, dva poraza in dva remija.

Mandarić se je Iliji zahvalil za vložen trud in mu zaželel veliko sreče in uspeha v nadaljevanju kariere.​
 

Mandarić pred prekinitvijo pogodbe s Stolico podal izjavo za javnost


Stolica je bil na mesto trenerja imenovan 11. junija letos, vendar rezultati niso bili takšni, kot bi si jih v klubu želeli. Na zadnje dogajanje predvsem okoli neigranja Roka Kronavetra se je odzval tudi predsednik Olimpije Milan Mandarić. Ta je dejal, da v klubu iščejo rešitve, saj v igri Ljubljančanov obstaja želja, ni pa kakovostnih zaključkov in golov.

»Kronaveter je eden naših najboljših nogometašev in eden izmed simbolov uspeha, ki ga je Olimpija ustvarila v zadnjih treh sezonah. Zato ne obstaja možnost, da bi bil izključen ali prečrtan s seznama naših igralcev dokler sem jaz predsednik Olimpije. Vidim ga v zeleno-belem dresu tudi na prihodnjih tekmah, tako prvenstvenih kot evropskih. Če bo Rok kadarkoli zapustil Olimpijo v iskanju novega izziva, bo odšel na način, kakršen mu pripada. Z dolžnim spoštovanjem in z zahvalo za vse, kar je naredil za naš klub,« je dejal predsednik kluba.
 

Na četrtkovi tekmi bo zmaje vodil  Aleksandar Linta.​


​Na četrtkovi povratni tekmi drugega kroga kvalifikacij za evropsko ligo proti Crusadersu bo Olimpijo vodil dosedanji prvi pomočnik Aleksandar Linta.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine