Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Štajerski supertanker v rokah Karanovića, Jurčić pa je spet na obzorju

Maribor nocoj prvič pod taktirko trenerja Radovana Karanovića gosti Celje. Bravo in Olimpija s sinočnjima zmagama tik pod vrh 1. SNL.
Krunoslav Jurčić (na fotografiji) je tako kot še en nekdanji hrvaški trener Maribora, Ante Čačić, trenutno brez kluba. FOTO: Tadej Regent
Krunoslav Jurčić (na fotografiji) je tako kot še en nekdanji hrvaški trener Maribora, Ante Čačić, trenutno brez kluba. FOTO: Tadej Regent
23. 9. 2021 | 06:00
23. 9. 2021 | 07:50
6:14
V nadaljevanju preberite:


Štajerski nogometni derbi v Ljudskem vrtu bo danes zaokrožil deseto kolo Prve lige Telemach. Celjani želijo kot nazadnje Mura izkoristiti težave Maribora, za nameček na štadionu pod Kalvarijo niso izgubili vse od šampionske sezone 2019/20.
Dvoboja med Taborom in Muro (15) ter Koprom in Aluminijem (17) bosta minila v senci dogodkov v Ljudskem vrtu, kjer so se po šestih mesecih razšli s trenerjem Simonom Rožmanom. Vijoličasti bodo prvič pod taktirko Radovana Karanovića gostili rivale iz Celja, kjer Agron Šalja pod budnim očesom generalnega direktorja Valerija Kolotila prav tako nima več veliko časa za priključitev evropskim bojem. Ti so v očeh vlagateljev seveda ključnega pomena za (dobičkonosno) prodajo mladih upov. Kdo so mogoči kandidati za trenerja Maribora? Nikoli ne gre odpisati Krunoslava Jurčića, ki je po delovanju v Dubaju trenutno brez delodajalca spet v kombinacijah za prevzem vijoličastega supertankerja.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine