Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   SP v nogometu 2022

V Dohi polom reprezentantov, ki pogrešajo dekleta in mavrični trak

Naš poročevalec iz Katarja Jernej Suhadolnik o predčasnem slovesu reprezentanc, ki so izgubile osredotočenost na svoj cilj.
Ana Antić (desno) in Georgina Rodriguez (v sredini) sta se srečali tudi v Katarju. FOTO: Instagram
Ana Antić (desno) in Georgina Rodriguez (v sredini) sta se srečali tudi v Katarju. FOTO: Instagram
17. 12. 2022 | 06:00
4:24

V nadaljevanju preberite:

Nogomet je najpomembnejša postranska stvar na svetu, le kako bi lahko igra z žogo v nasprotnem primeru privlačila tako široko množico fantov in deklet. Slednje imajo posebej rade nogometaše, slednji pa se lepim dekletom ne morejo upreti. Očitno gre za dobitno kombinacijo prostega časa, življenjskih navad in – modne industrije.

Srbkinje kotirajo v tem miljeju visoko po zaslugi Ane Antić, hčerke pokojne legende Radomirja Antića, ki se je med življenjem v Španiji zbližala z najvplivnejšimi modnimi figurami. Ana je prišla v Doho, kjer je predstavila rojakinjam še eno ljubiteljico mode Georgino Rodriguez, soprogo Cristiana Ronalda, tu v Dohi so obiskovale najdražje restavracije in nakupovalna središča.

Kaj imajo skupnega nogomet, moda in opozarjanje na pravice žensk ter skupnosti LGBT? Kakšno izkušnjo je imela v preteklosti z druženjem nogometašev in njihovih najbližnjih tudi Slovenija?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine