Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Ronaldo in Benzema že med Arabci, Allegri bi bil lahko naslednji

Po porazni sezoni torinskega nogometnega velikana, ki je doma zasedel le 7. mesto, pred vrati odhod trenerja k novim bogatim delodajalcem.
Massimiliano Allegri je v tej sezoni doživel številna razočaranja. FOTO: Massimo Pinca/Reuters
Massimiliano Allegri je v tej sezoni doživel številna razočaranja. FOTO: Massimo Pinca/Reuters
S. U.
10. 6. 2023 | 10:31
1:47

Pogled v zahodno soseščino razkriva, da med nogometnimi zanesenjaki, zlasti pa privrženci črno-modrega Interja iz Milana, prevladujejo pogovori o pričakovanju spektakularnega finalnega večera v ligi prvakov. Završalo pa je tudi med Juventini, saj pri torinskem nogometnem velikanu analizirajo slabo sezono, v kateri so med drugim ostali brez uvrstitve v omenjeno elitno evropsko klubsko tekmovanje.

Za številne spodrsljaje velik del odgovornosti pripada trenerju Massimilianu Allegriju, ki pa bi se prav kmalu lahko preselil v bogati arabski svet. Glede na vire iz zelo brane Gazzette dello Sport so bili pogovori med trenerjem in potencialnimi delodajalci iz Riada v zadnjih dneh pogostejši. Zato naj ne bi presenečalo, tako Gazzetta, če bi v naslednjih 24 urah, ali pa najpozneje v 48, Italijan sklenil dogovor s svojim novim klubom in se tako na nogometnem zemljevidu Savdske Arabije pridružil Cristianu Ronaldu in Karimu Benzemaju.

In danes, ko bodo številni nogometni strokovnjaki zbrani v Istanbulu na prizorišču finala lige prvakov, se bo Allegri, ki ima sicer pri Juventusu pogodbo do leta 2025, srečal z Arabci na posebnem sestanku v Monte Carlu.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine