Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Razigrani Šeško je pospešil še Kekov srčni utrip

Benjamin Šeško je v bundesligi zablestel z dvema zadetkoma in razveselil selektorja Keka. Jaka Bijol eden najboljših na igrišču ob remiju Udineseja.
Moč, hitrost in tehnična dovršenost – vsi aduti Benija Šeška so pri prvem zadetku prišli do izraza. Foto Lisi Niesner/Reuters
Moč, hitrost in tehnična dovršenost – vsi aduti Benija Šeška so pri prvem zadetku prišli do izraza. Foto Lisi Niesner/Reuters
4. 9. 2023 | 07:00
4. 9. 2023 | 08:18
4:38

V nadaljevanju preberite:

Udarni aduti selektorja Matjaža Keka se danes zbirajo v reprezentančni nogometni bazi na Brdu pri Kranju, prvi so prispeli že včeraj zvečer. Pred izbrano vrsto sta ključni tekmi za preboj na evropsko prvenstvo, časa za trening pa ne bo veliko, zato je klubska popotnica še toliko bolj pomembna. Z najboljšo prihaja Benjamin Šeško, v nedeljo je z dvema tehnično brezhibnima zadetkoma nase opozoril celo nemško bundesligo. Razpoloženi so tudi branilci, Janu Oblaku pa je zaradi nevarnosti poplav padel v vodo dvoboj s Sevillo.

Selektor Kek je z zanimanjem spremljal nastope svojih udarnih mož in formo, s kakršno prihajajo na Brdo. Do nedeljskega popoldneva je bil lahko nekoliko v skrbeh zaradi skromnega učinka napadalnih adutov, dokler ni Šeško še nemški javnosti pokazal, kako razkošen je njegov talent. Na priložnost je na gostovanju Leipziga pri vodilnem Unionu v Berlinu čakal na klopi za rezervne nogometaše, dočakal jo je v 75. minuti, ko so gostje vodili z 1:0 in imeli igralca več.

Kako je Šeško dosegel oba zadetka in navdušil občinstvo? Zakaj je bil Jaka Bijol najbolje ocenjeni nogometaš Udineseja na zelenici? In kako je šlo slovenskemu trojčku pri Panathinaikosu? Kdaj bo reprezentanca zbrana na Brdu, kaj jih čaka do prve tekme s Severno Irsko?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine