Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Prvi strelec slovenskega prvenstva bo zabijal gole za Hajduk

Hajduk in angleški prvoligaš Brighton sta se dogovorila za prestop 22-letnega Mlakarja, ki je z belimi podpisal pogodbo do leta 2025.
Jan Mlakar in predsednik Hajduka Lukša Jakobušić. FOTO: HNK Hajduk
Jan Mlakar in predsednik Hajduka Lukša Jakobušić. FOTO: HNK Hajduk
F. T., STA
1. 7. 2021 | 14:00
1. 7. 2021 | 18:00
1:30
Nekdanji dolgoletni član Domžal, lani pa prvi strelec slovenske lige v dresu Maribora, Jan Mlakar je novi nogometaš hrvaškega prvoligaša Hajduka. Kot so danes zapisali na spletni strani splitskega kluba, sta se Hajduk in angleški prvoligaš Brighton dogovorila za prestop 22-letnega Mlakarja, ki je z belimi podpisal pogodbo do leta 2025.

Mlakar, ki je zadnjo sezono odigral za Maribor in na 32 tekmah dosegel 14 golov, s čimer je skupaj z Nardinom Mulahusejnovićem iz Kopra postal prvi strelec slovenske lige, se je danes priključil pripravam Hajduka na novo sezono v Zrečah.


»Prvi vtisi so super, komaj čakam, da začnem trenirati«


»Prvi vtisi so super, komaj čakam, da začnem trenirati in delati z ekipo. Zadnje čase sem spremljal moje nove soigralce preko spleta, ogledal sem si prijateljske tekme in verjamem v dobro zgodbo. Za menoj je odlična sezona, a zdaj gledam naprej in upam, da bom takšne predstave ponovil tudi v Hajduku,« je med drugim ob podpisu pogodbe dejal Mlakar.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine