Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Prekmurski motor z najvišjo vrednostjo igra od prve do zadnje minute

V največjem slovenskem derbiju je potrdil razkošno nadarjenost 19-letni branilec Marcel Ratnik. Dosegel je drugi gol v sezoni.
Marcel Ratnik (v sredini) je v derbiju proti Mariboru postal tudi najmlajši kapetan v zgodovini Olimpije. FOTO: Voranc Vogel/Delo
Marcel Ratnik (v sredini) je v derbiju proti Mariboru postal tudi najmlajši kapetan v zgodovini Olimpije. FOTO: Voranc Vogel/Delo
18. 9. 2023 | 21:27
18. 9. 2023 | 21:29
4:53

V nadaljevanju preberite:

Olimpijin branilec Marcel Ratnik, v tej sezoni »multipraktik« v pravem pomenu besede, je najdragocenejši zeleno-beli najstnik. V velikem derbiju je zapečatil usodo Mariborčanov s svojim drugim golom v sezoni, v kateri s hitrostjo šprinterjev pridobiva izkušnje, znanje in vlogo nepogrešljivega moža.

Po remiju na drugem derbiju 8. kola 1. SNL med Koprom in Celjem (1:1) je gol za 2:0 komaj 19-letnega Prekmurca iz Tišine približal Olimpijo vodilnemu Celju. »Prejeti gol nas je 'zabil', pomaknili smo se nazaj in tekmecem prepustili, da vodijo ritem igre. Na koncu smo le zanesljivo prišli do zmage,« je razloge za nemiren zaključek derbija opisal branilec, ki je dobrih 70 minut z nekonkurenčnimi vijoličnimi igralci opravil kot za šalo.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine