Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Olimpija se je po moskovski zaušnici izognila še banjaluški

Z odločitvijo, da se bo pripravljalne tekme s prvakom BiH Borcem iz Banjaluke lotil z mladinci, je trener zeleno-belih Savo Milošević razburil tekmece.
Kako je Savo Milošević začel svoje poglavje na Olimpijinem trenerskem stolčku, bi Milana Mandarić lahko še bolela glava. FOTO: NK Olimpija.
Kako je Savo Milošević začel svoje poglavje na Olimpijinem trenerskem stolčku, bi Milana Mandarić lahko še bolela glava. FOTO: NK Olimpija.
G. N.
30. 6. 2021 | 08:30
30. 6. 2021 | 10:11
1:06
Strah pred porazom ali novimi poškodbami? Novi trener nogometašev Olimpije Savo Milošević je hitro pokazal, da premore kar nekaj balkanske zvitosti. Potem ko je Olimpija minulo soboto prejela kar šest golov od moskovskega moštva Lokomotiv, bi se morala včeraj pomeriti še s prvakom Bosne in Hercegovine Borcem in Banjaluke.

Toda v Kranju tekme ni bilo, navkljub dogovoru med kluboma in napovedanemu televizijskem prenosu. Razlog pa je bil Miloševićeva odločitev, da se bo v tekmo podal s tako rekoč mladinskim moštvom, ker naj bi bilo v članskem preveč poškodovanih igralcev.

V taboru Borca so Miloševićevo potezo imeli za nespoštljivo in podcenjujoče, zato tekme niso igrali.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine