Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Po Ćorluki reprezentančni dres slekel tudi Mandžukić (VIDEO)

»Zapravljal sem priložnosti, napačno podajal, izgubljal žoge, a nihče ni popoln. Sem pa vselej dal vse od sebe in puščal srce na igrišču.«
Mario Mandžukić se je čustveno poslovil od reprezentance. FOTO: Massimo Pinca/Reuters
Mario Mandžukić se je čustveno poslovil od reprezentance. FOTO: Massimo Pinca/Reuters
J. P.
14. 8. 2018 | 17:07
14. 8. 2018 | 17:24
1:47
Zagreb – Potem ko je pred dnevi slovo od dresa z državnim grbom najavil nadomestni kapetan srebrne hrvaške nogometne reprezentance Vedran Ćorluka, se je danes za podobno potezo odločil tudi napadalec Juventusa Mario Mandžukić. Drugi najboljši strelec izbrane vrste vseh časov – dosegel je 33 golov, več od njega (45) pa zgolj Davor Šuker – je pod hrvaško zastavo debitiral pred debelim desetletjem, novembra 2007, težko odločitev pa je, kot je poročala STA, sporočil prek Hrvaške nogometne zveze (HNS).


Čustveno poslovilno pismo


»Srebro s svetovnega prvenstva mi je dalo dodatno energijo, a hkrati olajšalo to odločitev. Verjetno bi vsi igrali za reprezentanco do smrti, a po drugi strani mislim, da je treba čas slovesa izbrati. Zame je zdaj prišel trenutek, ko moram reči zbogom. Ponosen sem, da sem dodal svoj delež k največjemu uspehu našega nogometa. Ponosen sem bil na vsako tekmo, na kateri sem oblekel reprezentančni dres. Večjega ponosa ne more biti. Zapravljal sem priložnosti, napačno podajal, izgubljal žoge, toda nihče ni popoln. Pomembneje je, da sem vselej dal vse od sebe in puščal srce na igrišču,« je v čustvenem poslovilnem pismu zapisal 32-letni Mandžukić.
 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine