Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Olimpija ob novih 2300 evrov (VIDEO)

Disciplinski sodnik NZS Roman Rogelj je po 15. kolu prvoligaškega tekmovanja kaznoval le še Krško.
Ljubljanski navijači so žaljivo skandirali sodniku. FOTO: Blaž Samec/Delo
Ljubljanski navijači so žaljivo skandirali sodniku. FOTO: Blaž Samec/Delo
J. P.
7. 11. 2018 | 12:27
7. 11. 2018 | 12:39
1:44
Ljubljana – Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Roman Rogelj je po 15. kolu prvoligaškega tekmovanja obravnaval le dva kluba, precej slabše pa jo je – ponovno – odnesla Olimpija. V taboru državnih prvakov, ki ta hip držijo drugo mesto na razpredelnici, bodo morali spet seči globoko v žep, v blagajno zveze bodo kazensko vplačali 2300 evrov.


Tarča je bil (tudi) sodnik


Takšno globo so si prislužili zaradi neprimernega in nešportnega vedenja navijačev v stožiškem sosedskem dvoboju z Domžalami, ki se je razpletel z neodločenim izidom 4:4. Ljubljanski privrženci so metali različne predmete na igrišče in v smeri sodnika, obenem so delivcu pravice žaljivo skandirali, Rogelj pa je upošteval tudi klubsko predkaznovanost.


Dvojna kazen za Krško


Po žepu pa je udaril tudi zadnjeuvrščenega prvoligaša iz Krškega, ki ga je oglobil s 550 evri kazni za dogajanje v obračunu moštev z dna lestvice s Triglavom (3:4). Zaradi nešportnega vedenja več igralcev, ki so prejeli pet rumenih kartonov, bo klub plačal 300 €, dodal pa bo še 250 evrov zaradi neprimernega obnašanja navijačev, ki so žaljivo vzklikali in bili obenem že predkaznovani. Rogelj je za olajševalno okoliščino štel pisno izjavo kluba.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine