Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Neymar raje ostal v Parizu, kot da bi se pridružil Messiju

Po poročanju L'Equipe bo Brazilec z novo pogodbo član Paris Saint-Germaina še do leta 2026.
PSG je prepričal Neymarja za podaljšanje pogodbe še za štiri sezone, do leta 2026. FOTO: Gonzalo Fuentes/Reuters
PSG je prepričal Neymarja za podaljšanje pogodbe še za štiri sezone, do leta 2026. FOTO: Gonzalo Fuentes/Reuters
G. N.
8. 5. 2021 | 09:53
8. 5. 2021 | 09:55
1:32
Če so še obstajali kakšni dvomi o odhodu Brazilca Neymarja iz Paris St-Germaina, jih zdaj ni več. Po poročanju športnega dnevnika L'Equipe je neznank konec, pogajanja med zvezdnikom in igralcem so končana in možnost vrnitve v Barcelono ni več.

Neymar, ki bi mu konec naslednje sezone potekla pogodba, po kateri njegova letna plača znaša 36,8 milijona evra, je s PSG podaljšal pogodbo do leta 2026. A pogovori so bili zahtevni, saj je Barcelona iz ozadja nenehoma nagovarjala Neymarja, da se pridruži prijatelju Lionelu Messiju.

Čeprav je po polfinalnem izpadu iz lige prvakov Neymar pokazal, da ni najbolj zadovoljen in srečen, so iz Brazilčevega tabora jasno dali vedeti, da je on v Parizu izjemno srečen, ker tudi klub, odkar je prišel, nenehoma napreduje.

Še naprej pa ostaja nejasna prihodnost drugega dragulja v francoskem klubu Kyliana Mbappeja. L'Equipe je poročal, da so pogajanja s francoskim zvezdnikom povsem drugačna in da je tudi Mbappe v drugačnem položaju. Najhitrejšemu napadalcu pogodba poteče konec naslednje sezone.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine