Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Nad Francoze tudi adut Chelseaja za 100 milijonov, ki ga še čakajo

Naprej gre osmina finala lige prvakov. V Angliji in Španiji tudi o tem, kdo se bo pridružil Liverpoolu, Bayernu, PSG in Manchester Cityju.
Takole so se nogometaši Villarreala v svojem vadbenem središču pripravljali na spopad z Juventusom. FOTO: Jose Jordan/AFP
Takole so se nogometaši Villarreala v svojem vadbenem središču pripravljali na spopad z Juventusom. FOTO: Jose Jordan/AFP
22. 2. 2022 | 05:00
4:36

V nadaljevanju preberite:

Tudi tretji večer osmine finala lige prvakov prinaša vrhunska spektakla, v katerih lahko pričakujemo nogomet najvišje ravni. Chelseaju pripada vloga favorita v spopadu s francoskim prvakom Lillom, bolj negotov naj bi bil prvi »polčas« špansko-italijanskega snidenja v Villarrealu, kjer bo gostoval Juventus.

Italijani vse bolj neučakano izpostavljajo počasno prilagajanje Dušana Vlahovića na sistem igre Juventusa – trener Massimiliano Allegri je Alvara Morato posledično s centra premaknil rahlo proti krilu –, četudi je Srb zabil svoj prvi gol pičlih 12 minut po krstu v črno-beli majici stare dame. Odtlej mu resda ne steče, mediji več pišejo o njegovi partnerki kot o njegovih dosežkih.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine