Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Na zelenici mora Maribor ponoviti dober vtis s tržnice

Mariboru je uspel zgodovinski prestop Žana Vipotnika, ki je napolnil klubsko blagajno. Vrzel v napadu bosta skušala zapolniti Xhuliano Skuka in Marko Kolar.
Predstave vijoličnih na zelenici bodo pokazale, kako uspešno je bilo Šulerjevo poslovanje. Navijači so lačni zmag in naslova državnega prvaka. Foto Marko Pigac
Predstave vijoličnih na zelenici bodo pokazale, kako uspešno je bilo Šulerjevo poslovanje. Navijači so lačni zmag in naslova državnega prvaka. Foto Marko Pigac
10. 7. 2023 | 05:00
4:36

Športni direktor Maribora Marko Šuler se je v lanski neposrečeni sezoni naposlušal kritik, po velikem metu in rekordni prodaji Žana Vipotnika, za katerega so našli (ustrezni?) zamenjavi, pa njegova služba v Ljudskem vrtu vsaj za nekaj časa ni več vprašljiva. Dobro delo z nogometne tržnice bo moral Maribor pretopiti še v zmage na igrišču.

Vipotnik je bil izvozni artikel številka 1 v 1. SNL, Maribor pa je držal obljubo in našel strateškega kupca zanj. S spretno medijsko kampanjo, ko se je več tednov ugibalo o snubcih iz angleške lige, pa o Dinamu, Celticu in tudi Crveni zvezdi, so priljubljenemu Vipiju dvignili ceno. Na koncu so sprejeli ponudbo francoskega drugoligaša Bordeauxa za slabe tri milijone evrov, bonusi za dobre predstave Vipotnika in napredovanje žirondincev v prvo ligo pa bi blagajno Maribora še dodatno napolnili.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine