Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Mojster, ki ne potrebuje sprinterskih nožic

Štajerski derbi je potrdil, da je Celje v Svitu Sešlarju dobilo mojstra za vrnitev v šampionsko bitko. Tip igralca, ki je lahko tudi težava za trenerje.
Svit Sešlar (št. 11) je s čarovnijo v štajerskem derbiju navdušil tudi soigralce. FOTO: NK Celje/facebook
Svit Sešlar (št. 11) je s čarovnijo v štajerskem derbiju navdušil tudi soigralce. FOTO: NK Celje/facebook
22. 9. 2024 | 13:00
22. 9. 2024 | 17:18
4:18

V nadaljevanju preberite: 

Svit Sešlar je nogometna težava, igralec, ki je za marsikaterega slovenskega trenerja prej breme kot od boga poslani dar. Albert Riera, pozitivno naduti Španec, je eden tistih, ki ima oko in okus za igralce z dodano vrednostjo. V bodočem očku je kmalu prepoznal igralne odlike, ki štejejo in imajo dodano vrednost. Iz Turčije, kjer Svitovo uveljavljanje ni šlo povsem po njegovih željah, ga je vrnil in rešil tudi svoje ter celjske težave. Še prej sta Sešlarjevo kakovost znala ceniti Savo Milošević, ki mu je takrat še kot najstniku pri Olimpiji začel dajati večjo minutažo, in Safet Hadžić, ki ga je preusmeril k zeleno-belim.

Svit se v ospredje prebija z neprijetno oznako igralca, ki naj ne bi bil sodoben, ker ni hiter, in ta zavira njegov razvoj. Toda, koliko igralcev je sposobnih po 90 minutah tako napornega derbija, ko je raven kisika v možganih minimalna, uprizoriti takšno čarovnijo?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine