Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Po nareku plačnika in nič drugače

Odstop Tončija Žlogarja s položaja trenerja Mure zaradi domnevnih pritiskov je močno odmeval tudi v regiji, vajeni še česa hujšega.
Tonči Žlogar je na začetku meseca odstopil s položaja trenerja Mure, a ne zaradi visokega ligaškega poraza proti Olimpiji. FOTO: Blaž Samec
Tonči Žlogar je na začetku meseca odstopil s položaja trenerja Mure, a ne zaradi visokega ligaškega poraza proti Olimpiji. FOTO: Blaž Samec
15. 9. 2024 | 14:00
3:52

V nadaljevanju preberite:

Ali gre pri Tončiju Žlogarju in njegovem odstopu po domnevnih pritiskih, da mora igrati vlagateljev sin, za deviantni pojav ali zgolj za nerodnost pri prenašanju informacij in želja? Ta primer seveda ne sodi v kategorijo nikoli videnih ali slišanih. Poseben je, ker je trener in nekdanji reprezentant jasno namignil, da ni pripravljen in sposoben opravljati svojega posla po nareku drugih, temveč le po svoji vesti, kot on misli, da je najbolje za igralce in moštvo, za klub.

V soboškem zapletu Oskar Drobne nima negativne vloge, je le trener, ki je bil na voljo na trgu dela in je povsem legitimno sprejel trenerski izziv, del katerega bo tudi to, da bo znal sprejemati odločitve, s katerimi ne bo kljuboval plačniku.

V še tako profesionalnem in poštenem sestavu se deviantnim pojavom ne bo mogoče izogniti in za slovenski nogomet ter razvoj klubov niso več usodni. Kaj je najbolj pomembno?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine