Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Mandariću in Olimpiji odleglo, Troyes kupil Ostrca

Mladi 18-letni zvezni igralec bo kot posojen nogometaš ostal pri zeleno-belih še sezono in pol.
Mladi Olimpčijin reprezentant Enrik Ostrc (levo) je zimski prestopni rekorder med slovenskimi nogometaši. FOTO: Leon Vidic/Delo
Mladi Olimpčijin reprezentant Enrik Ostrc (levo) je zimski prestopni rekorder med slovenskimi nogometaši. FOTO: Leon Vidic/Delo
G. N.
31. 1. 2021 | 10:00
31. 1. 2021 | 13:34
1:11
Olimpija je razrešila še eno prestopno neznanko, vodilni francoski nogometni drugoligaš Troyes, ki sicer sodi pod okrilje City Football Group, je ujel Enrika Ostrca. S prodajo, za katero bo Olimpija iztržila vsaj med 500.000 evrov in 800.000 €, je razblinila tudi vse denarne neznanke za normalno delovanje v drugem delu sezone.

V Cityjevem nogometnem holdingu so naslednji klubi: Manchester City, Melbourne City, Montevideo City, Lommel, New York City, Mumbai City, Girona, Sichuan Jiuniu, Yokohama F. Marinos.

Komaj 18-letni zvezni igralec iz Kozine, ki je za člansko moštvo Olimpije v 1. SNL prvič igral lanskega junija pod taktirko trenerja Safeta Hadžića proti Taboru in takoj zabil gol, bo za nameček še sezono in pol član Olimpije, saj ga bo Troyes posodil zeleno-belim.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine