Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Milan Mandarić je pripeljal veliko okrepitev

Pri NK Olimpija so predstavili uspešnega hrvaškega poslovneža Željka Mandarića, ki bo sodeloval pri poslovanju in vodenju kluba.
Milan Mandarić je v uspešnem reškemu poslovnežu Željku Mandariću (desno) dobil sodelavca in tudi denarno močnega partnerja. FOTO: NK Olimpija/Twitter
Milan Mandarić je v uspešnem reškemu poslovnežu Željku Mandariću (desno) dobil sodelavca in tudi denarno močnega partnerja. FOTO: NK Olimpija/Twitter
G. N.
12. 1. 2021 | 17:21
2:16
Prvi mož NK Olimpija Milan Mandarić je petdnevno obnovo začel z odhodi vidnih nogometašev, nadaljeval z odstavitvijo trenerja Dina Skenderja in izbiro novega Gorana Stankovića, zaokrožil pa z morda najpomembnejšo okrepitvijo. Pri vodenju kluba in predvsem pri denarnem toku mu pomagal uspešni poslovnež z Reke Željko Mandarić (desno).

»V veselje mi je, da lahko vsem ljubiteljem nogometa v Ljubljani in Sloveniji sporočim, da imam v klubu novega zanesljivega partnerja, s katerim odpiramo novo poglavje v zgodovini kluba. To je gospod Željko Mandarić, uspešni poslovnež z Reke, veliki ljubitelj nogometa in športa, s katerim sem sklenil partnerstvo ter se dogovoril, da s skupnimi močmi nadaljujemo delo pri uveljavitvi NK Olimpija. V športnem pomenu si želimo, da bo v prihodnje v Olimpiji čim več mladih domačih igralcev iz lastnega športnega pogona, ki bodo skupaj s kakovostnimi starejšimi igralci zagotovili nadaljevanje uspešne Olimpijine zgodbe. V poslovnem smislu nas čaka veliko dela pri pripravi nove poslovne in marketinške strategije,« je za klubsko spletno stran povedal Mandarić st.

Njegov mlajši poslovni partner je bil  med drugim leta 2018 razglašen za menedžerja leta. Podjetja (logistično, naftno-plinsko, gradbeno ...) pod njegovim okriljem so imela v letu 2019 kar 170 milijonov evrov prihodkov.

»Zame je izjemna čast, zadovoljstvo in privilegij, istočasno pa tudi velika odgovornost biti del največjega in enega najstarejših slovenskih nogometnih klubov. NK Olimpija se ponaša z dolgo tradicijo in je ponos slovenskega nogometa tudi v regiji. Prepričan sem in vse bom storil, da z lastnim entuziazmom in ljubeznijo do športa, ob podpori izkušenj ter znanja velikega športnega in nogometnega strokovnjaka in mojega partnerja gospoda Milana Mandarića prispevam, da bo prihodnost Olimpije še boljša in uspešnejša,« pa je ob svojem vstopu v Olimpijo povedal Željko Mandarić.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine