Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Malta ima tri, Ferski otoki in Islandija po dva, Slovenija brez kluba

Tretjerazredni tekmeci pod dežnikom Uefa premočni za Slovence. Še najbolje je delovala Olimpija, četudi je igrala z najmočnejšim.
Še najboljši vtis v Evropi so za zdaj pustili Ljubljančani, čeprav so bili v zadnjih tednih deležni najhujših kritik. FOTO: Leon Vidic
Še najboljši vtis v Evropi so za zdaj pustili Ljubljančani, čeprav so bili v zadnjih tednih deležni najhujših kritik. FOTO: Leon Vidic
29. 7. 2022 | 15:00
29. 7. 2022 | 15:13
4:29

V nadaljevanju preberite:

Konec tedna bodo igrali tekme 3. kola prve SNL, torej najmočnejšega nogometnega tekmovanja v Sloveniji. (Ne)moč SNL pa so ta teden resda razgalile štiri tekme slovenskih klubov pod dežnikom Uefe. Te so žal zasenčile tudi uvod v spektakularen konec tedna na domačih igriščih, ki prinaša kar tri derbije v Ljubljani, Celju in Kopru.

Če so Slovenci v prvem situ s težavo opravili s klubi iz Belorusije (32.), Moldavije (33.) in Luksemburga (37.), so jih en teden pozneje postavili na realna tla tekmeci iz Moldavije, Irske (40.) in Liechtensteina (49.), torej tudi iz držav, v katerih so doma viski, rdeče vino in Hanni Wenzel. Celoten komentar v spodnjem tekstu.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine