Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Zdaj vse jasno: Colley odhaja na Madžarsko

Po odlični sezoni, v kateri je odigral skoraj vse tekme in za ekipo Kopra dosegel 12 golov, se od slovenskega pristanišča poslavlja Gambijec Lamin Colley.
Lamin Colley (na fotografiji desno) je Kopru prinesel pokalno lovoriko in slastno denarno pogačo. FOTO: Aleksander Golob
Lamin Colley (na fotografiji desno) je Kopru prinesel pokalno lovoriko in slastno denarno pogačo. FOTO: Aleksander Golob
1. 6. 2022 | 10:30
1. 6. 2022 | 11:26
1:24

Napadalec koprskega prvoligaša Lamin Colley se seli k madžarskemu prvoligašu Puskas Akademia. Colley je bil med ključnimi možmi ekipe trenerja Zorana Zeljkovića, ki je osvojila pokalni naslov in bila do zadnjega kola 1. SNL v igri tudi za državno krono. Odigral je 38 od 40 uradnih tekem, kmalu 29-letni Gambijec je bil z goloma tudi junak pokalnega finala v Celju, kjer je Koper premagal Bravo s 3:1.

Prodaja Afričana naj bi Kopru prinesla več kot 600 tisoč evrov. Puskas Akademia, ki nosi ime po najslavnejšem madžarskem nogometašu vseh časov, nekdanjemu članu madridskega Reala Ferencu Puskasu, je v minuli sezoni elitnega madžarskega prvenstva osvojila tretje mesto in bo tako kot Koper začela sezono 2022/23 v 2. kolu kvalifikacij za konferenčno ligo.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine