Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Kavčič nad Črnogorce brez Iličića?

Selektor bo na Brdu pri Kranju razkril seznam imen za prijateljsko tekmo v Podgorici.
Josip Iličić na treningu pred zadnjo prijateljsko tekmo z Belorusijo v Stožicah.
Josip Iličić na treningu pred zadnjo prijateljsko tekmo z Belorusijo v Stožicah.
23. 5. 2018 | 08:00
1:52
Ljubljana – Slovenska nogometna reprezentanca bo gostovala v Podgorici v drugačni zasedbi kot marca v Celovcu in Stožicah. Štirje legionarji na italijanskem škornju bodo konec tedna krenili v boj za serie A in jih nemara ne bo na reprezentančni zbor na Brdo, prijateljsko tekmo s Črno goro (2. junij) bi lahko izpustili tudi nekateri drugi. Za nekaterimi je dolga sezona, mnogi so v zadnjih kolih igrali s stisnjenimi zobmi. Ni skrivnost, da je imel aprila težave s kolenom Josip Iličić, ki se je poškodoval prav na zadnji tekmi Slovenije. Maja se je počasi vračal v zasedbo Atalante, prav v zadnji tekmi na Sardiniji je prvič igral 90 minut, zato njegovo koleno – po informacijah italijanskih kolegov – potrebuje počitek.

Selektor Tomaž Kavčič bo danes ob 11. uri razkril imena, s katerimi bo računal v svoji tretji tekmi na slovenski klopi – po gostovanju v Avstriji in tekmi z Belorusijo v Ljubljani –, in najbrž ne bo tvegal z Iličićem. Za slednjim je odlična sezona, regionalni časopis Corriere di Bergamo ga je denimo uvrstil med tri najboljše nogometaše Atalante v minuli sezoni, v kateri je klub iz Bergama opozoril nase v Evropi, na koncu pa se je vnovič uvrstil v kvalifikacije za evropsko ligo. Ni čudno, da želita zvabiti Kranjčana v svoje vrste veliko močnejša kluba - Inter in Roma.



Na seznamu bi se lahko znašlo kakšno novo ime iz 1. SNL in tujine, saj Kavčiču prav tekma v Črni gori omogoča zadnji vpogled v kakovost morebitnih adutov za septembrski krst Uefine lige narodov.
 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine