Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Juventus brez Mandžukića, "obračun" na treningu Reala in opravičilo Ramosa

Hrvaški napadalec z zvitim gležnjem, živčnost pri Madridčanih.
Maria Mandžukića jutri ne bo na Old Traffordu. FOTO: AFP
Maria Mandžukića jutri ne bo na Old Traffordu. FOTO: AFP
Saša Verčič
22. 10. 2018 | 17:41
22. 10. 2018 | 20:25
1:39
Eno najbolj težko pričakovanih tekem letošnjega dela nogometne lige prvakov, jutrišnjo med Manchester Unitedom in Juventusom, bo moral izpustiti hrvaški napadalec Mario Mandžukić. Član Juventus ima namreč poškodovan gleženj, zvil si ga je na današnjem treningu. Dvoboj skupine H na Old Traffordu bo jutri ob 21. uri.



Ob istem časi se bo v skupini G začela tekma med Real Madridom in Viktorio Plzen, španski As pa je v javnost poslal posnetek, ki jasno kaže na živčnost v madridskem taboru. Real ta čas zaseda šele 7. mesto v španskem prvenstvu, za njim je pet tekem brez zmage, štirje porazi v petih tekmah, 481 minut je bil brez doseženega gola, zato je položaj napet, na enem od treningu pa je tako živce izgubil kapetan Sergio Ramos. Ker jih je po nekoliko nespretni reakciji Sergia Reguilona dobil malce po nosu, je vanj nato na vso moč brcnil žogo, položaj je na koncu miril Luka Modrić.

Ramos se je za incident kaj hitro opravičil na družbenih omrežjih. "Morda se na prvi pogled ne zdi tako, a to je precej vsakdanja situacija na treningih. Vendar to ni izgovor, moj odziv je bil neprimeren," je zapisal, Reguilon pa odgovoril: "Vedno z ekipo, vedno s kapetanom, jutri po zmago!"

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine