Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Gattuso: Za zmago v derbiju vsakomur mobilni telefon

Navdušenju v Hajdukovem taboru ob osvojenih treh točkah v Zagrebu pri največjem tekmecu Dinamu ni konca.
Gennaro Gattuso tudi pri Hajduku ohranja svoj prepoznavni temperament. FOTO: X
Gennaro Gattuso tudi pri Hajduku ohranja svoj prepoznavni temperament. FOTO: X
S. U.
14. 9. 2024 | 15:15
14. 9. 2024 | 15:15
1:37

Na hrvaškem klubskem nogometnem zemljevidu vselej najbolj odmeva derbi zagrebškega Dinama in Hajduka iz Splita. Tako je bilo tudi na ta petkov večer, ko se je v Zagrebu zbralo 21.000 gledalcev, večina med njimi pa je pričakovala gladko zmago favoriziranega domačega moštva.

Toda derbi je vnovič potrdil, da se na takšni tekmi favoritu lahko zatakne. In tako je bilo tokrat, ko je dalmatinsko moštvo z golom svojega udarnega zvezdnika Marka Livaje v 70. minuti za zmago z 1:0 iz hrvaške metropole odneslo vse tri točke. Navdušenju množice 2000 Hajdukovih privržencev na štadionu ni bilo konca, zmaga v derbiju pa je silno razveselila tudi Gennara Gattusa, Italijana na klopi splitskega moštva.

V primeru poraza bi namreč najbrž že moral zapustiti klub, tako pa je v veselju, sodeč po zapisu Sportskih novosti, obljubil akterjem zmage lepo nagrado: nogometašem in članom svojega štaba bo podaril 30 mobilnih telefonov. To je napovedal v primeru zmage že pred tekmo, zdaj pravi, da ne bo skoparil glede nakupa novih iphone naprav ...

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Ne verjemite vražam; naj bo petek, 13., vaš srečni dan.

PREVERITE PONUDBO  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine