Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Euro 2024

Zadnje veliko dejanje Cristiana Ronalda

Portugalska velja za eno od največjih favoritinj v Nemčiji. Pred osmimi leti v Franciji je presenetila tudi trikolore.
Portugalci so se leta 2016 veselili naslova evropskih prvakov. FOTO  Kai Pfaffenbach/Reuters
Portugalci so se leta 2016 veselili naslova evropskih prvakov. FOTO  Kai Pfaffenbach/Reuters
30. 5. 2024 | 16:00
30. 5. 2024 | 17:52
4:10

V nadaljevanju preberite: 

Ali lahko v (morebitnem) zadnjem dejanju na velikem evropskem odru Cristiano Ronaldo popelje Portugalsko do drugega naslova evropskega prvaka?

To je vprašanje, ki ne vznemirja le Portugalcev, temveč tudi največje tekmece in večino nogometnih navdušencev, ki so enega od najboljših nogometašev v zgodovini lahko spremljali od njegovega prvega nastopa na evropskih prvenstvih pred dvajsetimi leti na Portugalskem.

Portugalska je ena od velikih favoritinj EP, za prvo mesto v skupini in napredovanje še večja, čeprav ne kaže podcenjevati nasprotnikov, ki sodijo v kategorijo »presenečenj«. Portugalska ima z zadnjih dveh evropskih prvenstev povsem nasprotujoči si izkušnji. Ob naslovu v Franciji 2016 se je skozi šivankino uho in brez zmage v skupini prebila v osmino finala, potem pa je šla vse do konca na slovitem Stade de France v pariškem okrožju St. Dennis in v finalu strla gostitelje brez poškodovanega Ronalda.

Celoten članek in še več zgodb prinaša na 200 straneh posebna Delova revija Euro 2024, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih za časopise in revije.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine