Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Euro 2024

Matjaž Kek v skušnjavi, za čarovnijo z Angleži vendarle ima aduta

Slovenski selektor Matjaž Kek je pred dvobojem z Anglijo v skušnjavi, bo dal priložnost Josipu Iličiću? Točka bo lahko dovolj.
Josip Iličić še čaka na svojih »pet minut« na evropskem prvenstvu, kjer je imel v Münchnu tudi podporo hčerk. FOTO: Leon Vidic/Delo
Josip Iličić še čaka na svojih »pet minut« na evropskem prvenstvu, kjer je imel v Münchnu tudi podporo hčerk. FOTO: Leon Vidic/Delo
21. 6. 2024 | 18:00
22. 6. 2024 | 12:48
4:27

V nadaljevanju preberite:

Po drami z nesrečnim koncem in prespani noči izhodišče slovenske nogometne reprezentance na evropskem prvenstvu v skupini C sploh ni tako slabo. Brez lažne skromnosti, takšno izhodišče bi pred eurom sprejela večina v slovenskem nogometnem taboru.

Čez štiri dni jih v Kölnu čaka še ena velika tekma – proti favoritom za naslov evropskega prvaka Angležem. Slovencem kljub vsemu kaže dobro, točkovna kombinatorika jim po sanjskem scenariju omogoča preboj v osmino finala tudi v primeru poraza. Napredujejo namreč tudi štiri najboljše tretjeuvrščene reprezentance. Pred osmimi leti se je brez zmage v skupinskem delu tekmovanj na evropski vrh zavihtela Portugalska.

Kakšne rešitve ima na voljo Matjaž Kek? Eno vidijo vsi.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine