Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

En pravi polčas dovolj za prvo zmago Slovenije v Romuniji

Slovenija prikazala različna obraza na tekmi v Cluju. Andraž Šporar zabil svoj sedmi gol v izbrani vrsti, Benjamin Šeško petega. Naslednji izziv v nedeljo.
Benjamin Šeško (levom desno Adam Gnezda Čerin in Sandi Lovrić) je zabil lep gol z glavo po predložku Petra Stojanovića. FOTO: Jure Makovec/AFP
Benjamin Šeško (levom desno Adam Gnezda Čerin in Sandi Lovrić) je zabil lep gol z glavo po predložku Petra Stojanovića. FOTO: Jure Makovec/AFP
17. 11. 2022 | 21:25
17. 11. 2022 | 21:30
5:49

V nadaljevanju preberite:

Slovenska nogometna reprezentanca je ozaljšala svojo statistiko s premierno zmago v Romuniji (1:2), četudi je šlo le za pripravljalno tekmo v pričakovanju kvalifikacij za euro 2024. Izbranci selektorja Matjaža Keka so sestavili odličen prvi polčas in brezkrvnega drugega, pod črto pa zasluženo zmagovito pričakujejo nedeljsko (15) prijateljsko tekmo s Črno goro v Stožicah, ki bo generalka za marčevsko akcijo v Kazahstanu.

Kaj zmaga Slovenije v Cluju pomeni za prihodnost članske reprezentance? Zakaj je v drugem polčasu prišlo do erozije in prepustnosti slovenske igre? Kaj razkriva statistika tekme med Romunijo in Slovenijo?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine